bevroren rottemeren

Succesvolle Snertwandeltocht, een traditie rijker!

snertwandeltocht rottemerenDe eerste snertwandeltocht in 2015 was al een succes, maar met dit jaar maar liefst 285 wandelaars die zich door een beetje regen niet lieten weerhouden is de Zevenhuizensche IJsclub beslist een traditie rijker. Overigens viel het uiteindelijk nog erg mee met die regen, na wat druppels in de ochtend bleef het droog en goed wandelweer.

97 wandelaars legden de gezellige 5 kilometer route af. Dat wil zeggen dat 188 sportievelingen zich waagden aan de nieuwe en zeker zo gezellige afstand van 11,5 kilometer. Met ook bezoekers uit het Gooi en zelfs uit Belgiƫ. De wandel(wagen)laar van nog maar 6 maanden en de kwieke man van 90(!) bewijzen dat de snertwandeltocht werkelijk een evenement is voor jong en oud.

Dankzij de sponsoren konden 25 prijzen worden uitgereikt aan de winnaars van de quiz, de kleurwedstrijd, de loting en de spelletjes-startkaart. Vooral het wakspel zorgde in alle leeftijdscategoriƫn voor veel vermaak. Als je ook wilt weten hoe dat wakspel gaat, dan kom je toch lekker meewandelen in de volgende tradiitonele snertwandeltocht op zaterdag 7 januari 2017.

Voor de foto's, klik hier!

 

Als je het leuk vindt om mee te helpen bij de volgende snertwandeltocht, meld je dan aan via onze facebookpagina.

Additional information